Home

Deskundig

De specialisten van Van der Veen & Kromhout zijn doorkneed in hun vak. Ze volgen de ontwikkelingen in de financieel-economische wereld op de voet, nationaal en internationaal. Maar ook de regionale situatie kennen ze door en door.

Breed

Houdt u van overzicht en samenhang bij uw zakelijke beslissingen? Van der Veen & Kromhout heeft alle specialisten in huis: accountants, fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts. Jaarrekening, salarisadministratie, belastingaangifte, investeringsplannen? Op de gebundelde expertise van Van der Veen & Kromhout kunt u rekenen!

Wilt u later ook de vruchten van uw werk kunnen plukken? Ook als het om uw persoonlijke toekomst gaat, staan onze adviseurs u graag met raad en daad terzijde.

Betrokken

Uw vaste contactpersoon bij Van der Veen & Kromhout kent uw branche en bedrijf door en door. Hij begrijpt wat u beweegt en verplaatst zich moeiteloos in uw situatie - efficiënt én plezierig. 

Behoefte aan een gesprek?

Bij Van der Veen & Kromhout vindt u een luisterend oor. Een nuchtere gesprekspartner die u met betrouwbare informatie, heldere analyses en klare taal helpt een overtuigende visie te ontwikkelen en uw ambities te realiseren.

Van der Veen & Kromhout is een onafhankelijke maatschap, met vestigingen in Drachten, Gorredijk en Joure. De 140 medewerkers ondersteunen een breed klantenbestand uit het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen en de non-profitsector.
 

Pagina doorsturen

Sluiten